Konferenssipalvelut

Unigrafian konferenssipalvelut sisältävät niin tapahtuman omat verkkosivut, tarvittavat sähköiset julkaisut kuin esittely -tai markkinointivideotkin. Tarjoamme myös livestriimausta tapahtumapaikalla.

Unigrafian laaja palvelupaletti ja monipuolinen tekniikka tarjoavat konferenssin markkinointiin ja julkaisuprosessiin sujuvuutta. Graafiset suunnittelijamme voivat luoda yhtenäisen visuaalisen ilmeen koko tapahtumalle. Ilme voi olla yliopiston ilmeen mukainen, mutta kuvitusta ja värejä voi muuttaa myös konferenssikohtaisesti. Tuotamme lisäksi tarpeen mukaan mm. julisteet/posterit, esitteet, abstraktikirjat, rintanimiöt, konferenssikansiot, opasteet, kutsukortit ja menut, osallistujalistat ja personoidut painotuotteet. Posterien toimitus onnistuu myös suoraan konferenssipaikalle.

Konferenssisivuston ja sen ylläpidon lisäksi palvelumme kattaa mm. maksuliikenteen hoitamisen. Unigrafian verkko-osaajat voivat toteuttaa tapahtumalle päätelaiteriippumattomat nettisivut, joiden kautta myös ilmoittautumiset hoituvat vaivattomasti.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin varmistetaan konferenssisi onnistuminen yhdessä!

Toteutuksen esimerkki: http://nsa2016.org